Език: BG
Валута: BGN
  • BGN
Добре дошли в нашия магазин! |

Количка

0 артикула

Категории с падащо меню

Производители

D.A.M.

D.A.M.

DAM е марка, която е известена в целия свят. Създадена е през 1875 година и се отличава с качество, традиции, наследство и високо качество на обслужването. Много от нейните продукти и търговски марки са се превърнали в синоним на някои продукти, които всички ние използваме всеки път, когато отидем на риболов. През миналия век DAM е разработила масивно портфолио от марки като: QUICK, EFFZETT, DAMYL, TECTAN, STEEL POWER, SUMO, MAD, SHADOW. DAM е известна с производството на високо-качествени продукти, които са внимателно проектирани и конструирани от отдела за разработване на продукти в централата в Германия. Прилагат се строги стандарти при изработката на продуктите, за да могат да притежава високо ниво на функционалност, комфорт и да гарантират ненадмината трайност.

http://www.dam.de/

362

продукти

SPRO

SPRO

Spro е член на Японския гигант Gamakatsu Group, една от водещите световни компании за риболовни принадлежности. Spro е основана още през 1994 г., когато Gamakatsu реши, че е време за по-добро представяне на своите продукти на европейската територия. До този момент, Gamakatsu продукти (най-вече риболовни куки) бяха продавани чрез дистрибутори в цяла Европа. Осъзнавайки, че Европа е голям потенциален пазар за компанията, Gamakatsu, решава да създаде свой ​​собствен център за дистрибуция, Spro NV, в Холандия.

http://www.spro.eu/nl_nl.aspx

254

продукти

GAMAKATSU

GAMAKATSU

Gamakatsu ® започва производството на риболовни куки през 1955 година . По това време , те са най-малкият производител куки в Япония и всички техни куки са направени на ръка. През 1963 г. въвеждат ново автоматизирано съоръжение за термична обработка, което ги катапултира на преден план на японския пазар . През 1974 г. те въвеждат напълно автоматизирани машини за приготвяне на куките и установяват, че е необходимо да се изградят втори завод , за да отговорят на търсенето на техните продукти . През 1976 г. вече като водещ производител на японски куки, Gamakatsu ® започна изграждането на нов завод за производство на висококачествени въдици за японския пазар . След обновяване на производствените машини за производство на куки през 1986 г., те разширяват своята продуктова линия. Като резултат , Gamakatsu ® Ко ООД се превръща в основен производител с пълна гама от високо качествени въдици , куки , дрехи , както и свързани с риболов принадлежности и аксесоари . Когато риболовците купуват куки Gamakatsu ® , те се купуват оригинален продукт, произведен изключително от Gamakatsu, Япония .

http://www.gamakatsu.com/

96

продукти

HALCO

HALCO

HALCO е компания създадена през 1950г, когато Хал Купър, инженер по професия, започва производство на метални примамки и монтажи за риболов в малко помещение в Мосман Парк, Западна Австралия. Нийл Патрик купува компанията през 1980г и стартира програма за иновации и разширяване гамата от продукти, като стартира производството на пластмасови и дървени воблери. През 2001г синът на Нийл Бен поема компанията и продължава семейната традиция в производството на изкуствени примамки. В наши дни HALCO е синоним за качествени примамки в над 70 страни по света. Всяка година екипът от разработчици тества своите прототипи в реални условия, като преди да бъдат пуснати в производство те са изпратени на риболовци от целия свят за тестване и мнения. HALCO са носители на награди за световен рекорд за най-голям улов както в солени, така и в сладки води.

http://www.halcotackle.com

31

продукти

VMC

VMC

VMC е производител на риболовни куки от повече от 100 години. До ден днешен фирмата произвежда своята продукция във своя собствен завод във Франция.

http://vmcpeche.com/

21

продукти

RAPALA

33

продукти

MOMOI

MOMOI

Създадената през 1905 година Японска компания Momoi Fishing е пионер на развитието риболовни влакна. През 1951 г. тя става първият производител в света, който приема синтетични влакна като материал за риболовни корди. Momoi Fishing започва производство на найлонови монофилни влакна от 1955 г., малко след популяризирането на синтетични влакна. От тогава не спира подобряването на технологията за производството на висококачествени синтетични влакна. Богатството на знания, мъдрост и технология за монофилни влакна, които са били натрупани през годините, се използват широко в производството на риболовни влакна Momoi, което води до спечелването на доверието на клиентите. Повече от 100 години съществуване и отзивите на потребителите са доказателство за качестовото на риболовните влакна Momoi. Една от причините Momoi да е компания №1 в света за производство на влакна е, че е силно ангажирана с производството. Японските специалисти от Momoi са разработили специални технологии като “extruding technology” (технология за екструдиране) за монофилните влакна, “weaving technology” (технология за тъкане) за плетените и “special processing technology” за боядисване и нанасяне на покрития увеличаващи устойчивостта на продуктите. С пълноценното използване на високо - качествени умения във всеки един производствен процес , Momoi Fishing се усъвършенства и развива непрекъснато. "Духът" на Momoi е силната ангажираност към съгласуване за високо ниво на качеството на продукта , което се осъществява чрез непрекъснат и задълбочен контрол на всяко ниво от производството. Друго на Momoi Fishing е отделът за нови разработки, който е в непрекъснат контакт с потребителита, за удовлетворяване на всички изисквания към продукта. Momoi - №1 риболовни влакна в света. Made in Japan

http://momoifishing.jp/en/

13

продукти

MajorCraft

51

продукти

MADCAT

55

продукти

DUKE

14

продукти

STORM

25

продукти

Blue Fox

5

продукти

MARIA

8

продукти

Ron Thompson

32

продукти

Power Pro

0

продукти

Shimano

6

продукти

MAD

MAD

49

продукти

Lemer

5

продукти

Traper

49

продукти

Delux

4

продукти

Star River

0

продукти

BassDream

11

продукти

BassDay

3

продукти

TACKLE HOUSE

2

продукти

Seatbox

0

продукти

Velvet

7

продукти

PENN

0

продукти

BFC

BFC

16

продукти

SIWEIDA

4

продукти

Garmin

0

продукти

Ugly Duckling

2

продукти

www.GOFISHING.bg

www.GOFISHING.bg

Риболовен магазин www.gofishing.bg

http://www.gofishing.bg/

1

продукти

Luhr Jensen

0

продукти

Lowrance

0

продукти

OUTHORN

4

продукти

YAMASHITA

12

продукти

Bomber

0

продукти

Williamson

0

продукти

STONFO

2

продукти

DAIWA

0

продукти

Lemigo

1

продукти

Ragot

1

продукти

YAMAGA BLANKS

15

продукти

Kitvision

1

продукти

SeaSpin

3

продукти

SAVAGE GEAR

123

продукти

OKUMA

54

продукти

HANSEN

3

продукти

IMAX

5

продукти

PROLOGIC

11

продукти

SCIERRA

6

продукти

ZEBCO

1

продукти

Salmo

4

продукти

Eiger

3

продукти

NEXT

1

продукти

VANFOOK

3

продукти

Hayabusa

4

продукти

SAKURA

2

продукти

AS Lures

2

продукти

Xorus

1

продукти

BASSZONE

1

продукти

Fiiish

19

продукти

NIKKO

1

продукти

Jack Fin

1

продукти

MEGABASS

1

продукти

DUO

DUO

1

продукти

LIBRA LURES

3

продукти

MC

MC

4

продукти